Spletkoskop analiza bloga: Moja top vsebina

74,90 

Pišeš, pišeš, tvoja spletna stran pa še vedno nima veliko obiska (ali si ga želiš več)? Morda ti statistika ni blizu ali pa preprosto ne znaš izkoristiti potenciala svojih vsebin za večji uspeh?

S Spletkoskop analizo Moja top vsebina odkrijem objave, ki imajo potencial, da tvoji spletni strani še dolgo prinašajo večji obisk! 

Na zalogi

Kategorija:

Za koga je storitev primerna?

Za blogerje in manjša podjetja, ki imajo na svoji spletni strani tudi blog s vključeno Google analitiko. Blog ne sme biti mlajši od treh mesecev in mora imeti vsaj deset objav. Priporočljivo je, da imate aktiven Facebook profil s solidnim številom sledilcev.

Analiza ni primerna za tiste, ki želijo na hiter način pridobiti velik obisk spletne strani, a niso pripravljeni poskrbeti za kakovostno vsebino in vzdrževanje družbenih profilov.

Kaj dobiš?

Boljše razumevanje statistike svoje strani, odkrila boš priljubljene vsebine, ki lahko prinesejo več obiska na spletno stran ter osvojila osnovno znanje, kako te podatke uporabiti tudi v prihodnje.

Kako poteka?

Spletkoskop dodaš v košarico in zaključiš naročilo. Ko prejmem plačilo, ti na vpisan email sporočim, kako mi urediš dostop do tvoje Google Analytics statistike. Brez tega storitve ne morem opraviti!

Analizo bom opravila v 5-10 delovnih dneh in ti na mail poslala poročilo in primere objav.

Vsi statistični podatki, ki jih zberem v času analize, so zaupni in bodo uporabljeni samo za pripravo tvojega poročila in svetovanje!

Analiza obiska

Analiza obiska spletne strani za 3-6 mesecev z osnovno razlago rezultatov in pojmov znotraj Google Analytics.

Analiza branosti

Z analizo branosti blog objav v različnih časovnih obdobjih in primerjanjem rezultatov poiščem objave, ki imajo potencial za večji obisk.

Najboljše vsebine

Glede na statistične podatke, vsebino objav in druge dejavnike pripravim seznam vsebin, ki se jih splača izkoristiti za več obiska strani.

Facebook objave

Glede na rezultate svetuejm, kako najboljše blog objave vključiti v načrt objav na družbenih omrežjih. Za najboljšo objavo pa pripravim še 3 primere za deljenje na Facebooku.

Praktični primeri

Za najbolj priljubljeno vsebino pripravim 3 primere, kako jo reciklirati in uporabiti na Instagramu, Twitterju in/ali Pinterestu (za vsako omrežje en primer; brez grafičnega oblikovanja).

Nasveti

Na podlagi statističnih podatkov ti dodatno svetujem, kako čim bolje izkoristiti vsebino in povečati obisk spletne strani.