Akcija!
Poletni načrtovalec objav za družbena omrežja | Povečaj obisk spletne strani v manj kot 15 minutah na dan

Predloga: Poletni načrtovalec objav za družbena omrežja

19,90  14,90 

Kako povečati obisk spletne strani v manj kot 15 minutah na dan, da boš lahko sproščeno uživala v poletju? Tvoja spletna stran lahko redno dobiva nove obiske, medtem ko se ti sproščaš na plaži (ali v domačem bazenu)!

Poletni načrtovalec ti pomaga načrtovati in izpiliti objave za družbena omrežja za celo poletje, brez da bi za to porabila ure in ure dnevno. Za načrtovalec sem uporabila osnovno strategijo, ki sem jo leta uporabljala za povečanje obiska ženskega portala v poletnem času in je vedno učinkovala. Naj pomaga tudi tebi!

Za soliden obisk ni treba pisati številnih novih objav za spletno stran! To poletje poskusi nekaj novega in s pomočjo poletnega načrtovalca objav izkoristi vsebino, ki jo že imaš.

Zakaj poletni načrt?

Poletje je čas, ko mnogim spletnim stranem obisk upade. Poleg tega si po napornem letu zaslužiš bolj brezskrbne in ležerne dni, ko ti ni treba neprestano misliti na objave na družbenih omrežjih. To postane mogoče, če vsebine skrbno načrtuješ in oblikuješ vnaprej.

Spontane objave so super, a hitro se lahko zgodi, da ti zmanjka idej ali časa. Če želiš z objavami na družbenih omrežjih doseči nek konkreten cilj, moraš temu prilagoditi tudi svoje obnašanje in skrivnost je v konsistenci. In prav zato sem pripravila predlogo Poletni načrtovalec objav.

Potrebujem res samo 15 minut?

Približno! Predloga je sestavljena tako, da ti v čim krajšem času pomaga napraviti čim več, je pa seveda od tebe odvisno, koliko želiš (in si sposobna) v določenem času napraviti. Pa seveda od števila družbenih omrežij, ki jih uporabljaš.

Načrtovalec je oblikovan za 14 tednov in 5 družbenih omrežij. Recimo, da na vsakem omrežju načrtuješ po eno objavo na teden in ti vsaka vzame 15 minut … Lahko teh 15 minut porabiš vsak dan, ali pa si vzameš dobro uro in pripraviš vse objave za en teden naenkrat (priporočam to možnost).

Ko se boš navadila, ti bo pisanje več objav hkrati vzelo še manj časa in boš lahko v nekaj urah pripravila objave za dva tedna ali celo ves mesec!

Kako ti lahko predloga pomaga?

Načrtovanje vnaprej ti omogoča, da izpostaviš najboljše vsebine ob najboljšem času. Poleg tega porabiš občutno manj časa, če načrtuješ in vnaprej napišeš 5, 10 ali 20 objav, kot vsako posebej.

Zaupaj mi, vem! Veliko enostavneje je, če moraš vsebino objave samo skopirati na družbeno omrežje, kot jo napisati, ko te preganja čas.

Še več časa pa lahko prihraniš, če objave za en teden ali mesec dodaš naenkrat in omogočiš samodejno objavljanje.

Kako lahko uporaba predloge poveča obisk spletne strani?

Zagotovila sicer ni, a to strategijo sem več let uporabljala na ženskem portalu, ki sem ga upravljala, in se je vedno izkazala za zelo uspešno.

Pomisli … Če zaradi načrtovalca deliš vsebino, ki je sicer ne bi, in povezavo klikne ena sama oseba, je to en obiskovalec, ki ga sicer verjetno ne bi bilo. In če to ponavljaš dan za dnem, teden za tednom? Uspeh!

Poleg tega s vsakim deljenjem vsebina pridobiva zunanje povezave, s tem pa v očeh iskalnikov tudi moč, ki lahko dolgoročno vpliva na njen uspeh.

Je predloga primerna zate?

Če imaš na spletni strani veliko zanimivih, poučnih vsebin, zagotovo. Ni pomembno, kako dobro je stran obiskana (vedno je treba nekje začeti), pomembno je, da obisk raste.

Če so na tvoji spletni strani samo splošne informacije o podjetju in prodajne vsebine, predloga zate ne bo uporabna.

Cilj je povečati obisk spletne strani, to se pa na družbenih omrežjih doseže z zanimivimi, poučnimi vsebinami, ki vzbudijo zanimanje in interes. Boljša kot je vsebina, več bo možnosti, da se bo obisk povečal.

Kaj dobiš, ko kupiš predlogo Poletni načrtovalec objav?

Prejmeš:

  • dostop do Google predloge, v katero vpisuješ vsebine, ki jih želiš deliti na družbenih omrežjih, in skrbno načrtuješ vsako posamezno objavo;
  • PDF z navodili, kako uporabljati preglednico, skupaj z drobnimi nasveti in triki.

Dostop do Googlove predloge dobiš v PDF-u z navodili, zato ga ne pozabi prenesti in pred uporabo predloge dobro prebrati.

Zakaj Google predloga?

Google dokumenti omogočajo dostop od kjerkoli, kadarkoli. Ker se dokument nahaja v oblaku (natančneje v tvojem Google Drive), lahko do njega dostopaš in ga kadarkoli urejaš z različnih naprav in nisi omejena samo na prenosni računalnik, na katerega si shranila datoteko.

Kdaj lahko dostopam do predloge?

Če plačaš preko Paypala, takoj. Če plačaš po predračunu, pa ko prejmem plačilo. Če želiš postopek pospešiti, mi pošlji email, da si plačilo poravnala.

Kje najdem kupljene digitalne izdelke (predloge, e-knjige)?

V svojem uporabniškem računu, v razdelku prenosi.

Kolikokrat lahko prenesem kupljen digitalni izdelek?

Če ni navedeno drugače, ti je na voljo neomejeno prenosov. Če se bo to kdaj spremenilo, te bom pravočasno obvestila.

Kako dolgo so mi kupljeni digitalni izdelki na voljo?

Če ni navedeno drugače, neomejeno časa. Če se bo to kdaj spremenilo, te bom pravočasno obvestila.