Predloga: Načrtovalec promocije blog objav

24,90 

Še tako dobra vsebina ne pomeni veliko brez dobre promocije! Kolikokrat se ti zgodi, da posamezno blog objavo na družbenih omrežjih omrežjih deliš samo enkrat? Če želiš, da so tvoje objave (bolj) uspešne, mora tvoj odgovor biti “nikoli”. Žal je pomankljiva promocija pri mnogih blogerkah povsem običajna, a ni treba, da so tudi tvoje blog objave muhe enodnevnice!

Načrtovalec ti glede na datum objave bloga izračuna, kdaj bi morala blog ponovno promovirati na katerem omrežju. Če si objave pripraviš vnaprej, jih lahko avtomatiziraš in poskrbiš, da nikoli ne boš pozabila bloga ponovno deliti.

Zakaj bi morala promocijo blog objav načrtovati?

Spontane objave so super, a po mojih izkušnjah povezavo na blog objavo na družbenih omrežjih običajno deliš enkrat, ko je čisto sveža, potem pa nanjo pozabiš. In prav zato sem pripravila predlogo Načrtovalec promocije blog objav – da boš vnaprej vedela, kdaj jo je treba ponovno deliti.

Poleg tega lahko v načrtovalec vpisuješ tudi statistiko in odkriješ, katere vsebine so bolj priljubljene na katerem družbenem omrežju.

Kako ti lahko predloga pomaga?

Predloga ti za vsako vpisano objavo avtomatsko izdela načrt promocije na posameznem družbenem omrežju ter pomaga vsebine pripraviti vnaprej. Tako lahko objave avtomatiziraš (nastaviš samodejno objavljanje) in ti res ni treba skrbeti, da bi čez en mesec pozabila deliti povezavo objave na Facebooku, na primer.

Poleg tega porabiš občutno manj časa, če načrtuješ in vnaprej napišeš 5 objav, kot vsako posebej. Zaupaj mi, vem! Veliko enostavneje je, če moraš vsebino objave samo skopirati na družbeno omrežje, kot jo napisati, ko te preganja čas.

Kako je določeno, kdaj je treba blog objavo ponovno promovirati?

Frenkvenca promocij je izbrana glede na ‘življenjsko dobo’ objav na posameznem omrežju. Tako na Facebooku, na primer, ne boš objavljala enako pogosto kot recimo na Twitterju ali Pinterestu.

Mi lahko uporaba predloge poveča obisk spletne strani?

Zagotovila sicer ni, a če zaradi načrtovalca vsebino promoviraš pogosteje, kot bi jo sicer, in povezavo klikne ena sama oseba, je to en obiskovalec, ki ga sicer verjetno ne bi bilo.

Poleg tega s vsakim deljenjem blog objava pridobiva zunanje povezave, s tem pa v očeh iskalnikov tudi moč, ki lahko dolgoročno vpliva na njen uspeh.

Je predloga primerna zate?

Če bloganje jemlješ resno in želiš, da so tvoje objave uspešne, pri tem pa ti ni težko porabiti nekaj minut za načrtovanje, absolutno!

Če boš pripravljala zanimive blog vsebine in objave na družbenih omrežjih, se ti bo ves čas, ki ga boš porabila za načrtovanje in pisanje objav, zagotovo nekajkrat obrestoval.

Kaj dobiš, ko kupiš predlogo Načrtovalec promocije blog objav?

Prejmeš dva dokumenta:

  • Excel preglednico, za načrtovanje promocije blog objav na družbenih omrežjih (za 200 blog objav);
  • PDF z navodili, kako uporabljati preglednico, skupaj z nasveti za čim več uspeha.

Če na računalniku nimaš nameščenega Excela, lahko preglednico uvoziš v Googlove dokumente (potrebuješ Google račun) in ti je vedno na voljo na spletu. Navodila, kako to narediti, so v PDF-u.

Kdaj lahko dostopam do predloge?

Če plačaš preko Paypala, takoj. Če plačaš po predračunu, pa ko prejmem plačilo. Če želiš postopek pospešiti, mi pošlji email, da si plačilo poravnala.

Kje najdem kupljene digitalne izdelke (predloge, e-knjige)?

V svojem uporabniškem računu, v razdelku prenosi.

Kolikokrat lahko prenesem kupljen digitalni izdelek?

Če ni navedeno drugače, ti je na voljo neomejeno prenosov. Če se bo to kdaj spremenilo, te bom pravočasno obvestila.

Kako dolgo so mi kupljeni digitalni izdelki na voljo?

Če ni navedeno drugače, neomejeno časa. Če se bo to kdaj spremenilo, te bom pravočasno obvestila.